Vacature GZ Psycholoog

GZ Psycholoog in Lisse

Over ons

 • Over Vivamente

POH GGZ / 20 uur per week

Voor een huisartsenpraktijk in de regio Lisse zoeken we een praktijkondersteuner Huisarts GGZ voor 20 uur per week.
Functie-inhoud
Als praktijkondersteuner GGZ ondersteun je de huisarts in de rol van poortwachter GGZ bij het verlenen van zorg aan patiënten met "GGZ-vragen". Het gaat vooral om vraagverheldering en kortdurende begeleiding van patiënten met psychische of psychosociale problemen. Onderhouden van contacten en rapportage hoort ook bij uw takenpakket. Als ook netwerken met de andere hulpverleners binnen de SGGZ en GBGGZ.
Doel is de 1e lijns GGZ-zorg vanuit de huisartsenpraktijk te versterken en waar nodig vanuit een onafhankelijke positie zorg te dragen voor een adequate verwijzing naar andere zorgverleners.
In overleg met de huisarts kunnen extra taken worden toegevoegd aan het takenpakket. Je houdt zelfstandig spreekuur, geeft voorlichting, begeleiding, voert behandelingen uit en legt waar nodig huisbezoeken af.
Wij zoeken
Een enthousiaste, doortastende en zelfstandige praktijkondersteuner GGZ die affiniteit heeft met huisartsenzorg. De praktijkondersteuner GGZ dient in het bezit te zijn van een universitaire masteropleiding psychologie met differentiatie klinische psychologie / differentiatie medische psychologie. Een universitaire masteropleiding psychologie én opleiding POH GGZ bij een Nederlandse Hogeschool behoort ook tot de mogelijkheden. Of een afgeronde en erkende opleiding als SPV-er. Gelet op de zwaarte van de functie is naast opleiding ook relevante werkervaring gewenst.
Wij zijn op zoek naar GGZ professionals met minimaal een jaar behandelervaring in de volwassenen GGZ.
Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent to the point en proactief. Je kunt hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, staat positief in het leven en bent representatief.
Wij bieden
Een uitdagende werkomgeving in de steeds veranderende eerstelijnszorg en een collegiaal, gezellig team van Vivamente, een praktijk binnen de BGGZ, waar meerdere POH's GGZ werkzaam zijn.
De functie
Je krijgt een vaste huisartsenpraktijk waar je gedetacheerd bent. Werktijden vallen binnen de openingstijden van de huisartsenpraktijk. Het totale team van Vivamente bestaat uit 12 collega's, je maakt ook deel uit van je eigen intervisiegroep POH GGZ die bestaat uit ongeveer 4 leden.
Inschaling van het salaris is gebaseerd op de CAO GGZ, waarbij de inschaling afhankelijk is van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je een vakantiegelduitkering (8%).
Heb je vragen, neem dan contact op met of Jeantine Harthoorn op telefoonnummer: . Graag zien we jouw CV en motivatiebrief tegemoet via

GZ psycholoog / 16 tot 24 uur per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste GZ psycholoog die ons team komt versterken. Vivamente praktijk voor psychologie en coaching is een kleine praktijk, gevestigd in Lisse, die zowel kinderen, adolescenten en volwassenen behandelt binnen de GB-GGZ. Wij bieden een prettige werkplek in een enthousiast en inspirerend team, waar op een persoonlijke manier met elkaar wordt samengewerkt. De kwaliteit van de zorg en zorg voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel.
Wij hebben een jarenlange, goede samenwerking met verwijzers, anderepraktijken en tevreden cliënten, waardoor onze wachtlijst groeit. Jouw komstbetekent dan ook een waardevolle versterking voor ons team, waarbij je deruimte krijgt om je werkdag in te vullen zoals jij dat zelf wilt.
Werkzaamheden van een GZ-psycholoog:

 • Intakes en adviesgesprekken bij cliënten met diverse psychische klachten
 • Individuele behandeling
 • Geven van werkbegeleiding aan collega's
 • Regiebehandelaarschap
 • Deelname aan intervisie
 • Meedenken met het ontwikkelen en optimaliseren van ons behandelaanbod

Het profiel

 • Je bent geregistreerd als GZ-psycholoog conform de wet BIG
 • Je bent cliënt - en resultaat gericht en tevens collegiaal en stressbestendig
 • Je hebt een flexibele houding, teamgevoel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Heb je vragen, neem dan contact op met of Jeantine Harthoorn op telefoonnummer: . Graag zien we jouw CV en motivatiebrief tegemoet via

Klinisch Psycholoog SGGZ / 16 tot 24 uur per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Klinisch Psycholoog die ons team komt versterken. Vivamente praktijk voor psychologie en coaching is een kleine praktijk, gevestigd in Lisse, die zowel kinderen, adolescenten als volwassenen behandelt binnen de GB-GGZ. Wij bieden een prettige werkplek in een enthousiast en inspirerend team, waar op een persoonlijke manier met elkaar wordt samengewerkt. De kwaliteit van de zorg en zorg voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel.
Wij hebben een jarenlange, goede samenwerking met verwijzers, andere praktijken en tevreden cliënten, waardoor onze wachtlijst groeit. Tevens willen wij gaan uitbreiden naar het behandelen binnen de SGGZ. Jouw komst betekent dan ook een waardevolle versterking voor ons team, waarbij je de ruimte krijgt om je werkdag in te vullen zoals jij dat zelf wilt.
Werkzaamheden van een Klinisch Psycholoog:

 • Intakes en adviesgesprekken bij cliënten met (ernstige) psychische klachten
 • Diagnostiek en individuele behandeling van cliënten
 • Geven van werkbegeleiding aan collega's
 • Regiebehandelaar binnen de praktijk
 • Deelname aan intervisie
 • Meedenken met het ontwikkelen en optimaliseren van ons behandelaanbod

Jouw profiel

 • Je bent geregistreerd als Klinisch Psycholoog conform de wet BIG
 • Je bent cliënt - en resultaat gericht en tevens collegiaal enstressbestendig
 • Je hebt een flexibele houding, teamgevoel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Heb je vragen, neem dan contact op met of Jeantine Harthoorn op telefoonnummer: . Graag zien we jouw CV en motivatiebrief tegemoet via

Heb je vragen of
wil je je aanmelden

Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.


Wat wij bieden


Aangesloten bij

Wij hebben telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag van 09:30 uur tot 10:30 uur.

Vivamente

Gezondheidscentrum
Oranje-Nassau
Oranjelaan 96-B-3
2161 KH Lisse


KvK nr. 84988622

Functie:gz-psycholoog
Startdatum:18-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vivamente via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. GZ Psycholoog Vivamente 18-02-2024

Bekijk ook andere vacatures