Vacature Operator

Operator in Hillegom

Ben jij geïnteresseerd in een functie als allround productiemedewerker bij een internationaal bedrijf dat kalkzandsteen en cellenbeton oplossingen produceert in een 2-ploegendienst? Dit bedrijf, actief in de keramische industrie, zoekt collega's die verantwoordelijk zijn voor het vervaardigen van hoogwaardige kalkzandsteen producten. Naast uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden kan je een bruto maandsalaris tot € 3.300,-, inclusief een toeslag van 12% verdienen, afhankelijk van ervaring en kennis. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je een leergierige instelling? Solliciteer dan nu!

Als allround productiemedewerker ben je een onmisbare schakel in het productieproces. Je gaat aan de slag binnen de 2-ploegendienst en bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het bedienen van machines, ketels en de inpak loods.
  • Verrichten van kleine storingen.
  • Kwaliteitscontroles uitvoeren.
  • Het draaiende houden van machines en het proces.
  • Uitvoeren van onderhoud aan machines.
  • Controleren en bewaken van het productieproces.


Functie:Operator
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 3300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via Haarlem@pro-industry.nl of 023 - 201 3003. Of bezoek hun website https://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Operator Pro Industry 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures