Vacature Procesoperator A (leerwerktraject)

Procesoperator A (leerwerktraject) in Hillegom

Bedrijfsomschrijving

Plasthill heeft zich gespecialiseerd in de productie van folies met behulp van een extrusieproces. Hierbij worden plastic korrels (granulaat) verhit en omgevormd tot een grote luchtballon. Deze ballon ontwikkelt zich tot een uitgestrekte plastic folie of zak, die vervolgens verder verwerkt wordt. Dit proces is indrukwekkend, aangezien de hoogste ballon maar liefst 25 meter kan bereiken. Na afkoeling wordt de folie samengeperst tot een dubbele laag en op rollen opgerold. Deze rollen variëren sterk in formaat, van enkele centimeters tot meerdere meters breed.

Bij Plasthill werken medewerkers in een vijfploegendienst (3 dagen werken, 2 dagen vrij). In totaal zijn er ongeveer 55 medewerkers werkzaam in deze ploegendiensten.

Als operator bij Plasthill ben je verantwoordelijk voor het instellen en beheren van de machines in het gehele proces, kwaliteitscontrole, het aanvullen van grondstoffen, en ten slotte het verpakken en zorgen voor een vlotte procesgang. Je hebt de leiding over het volledige productieproces en voert alle bijbehorende taken uit. Deze functie brengt aanzienlijke verantwoordelijkheden en autonomie met zich mee.

Bovendien omvat je takenpakket onder andere: het toepassen van opwarmtechnieken, het handhaven van de hygiëne in de werkomgeving, het verwijderen van afval en het dragen van passende beschermende kleding.

Functieomschrijving

Heb je affiniteit met techniek en wil je graag doorgroeien? Wij bieden een gevarieerde baan in de technische sector waarbij je de mogelijkheid krijgt om te worden omgeschoold tot procesoperator A. Plasthill in Hillegom is op zoek naar mensen die graag willen worden opgeleid tot procesoperator A (een opleiding tot operator B is ook mogelijk)!

In een leerwerktraject (BBL-opleiding) van een jaar combineer je online lessen met betaald fulltime werk bij Plasthill in Hillegom. Je wordt volledig opgeleid tot een ervaren procesoperator, waarbij je alles leert over het bewaken van processen, procestechniek, veilig werken en natuurlijk over Plasthill en de folies die ze produceren. Je begint als leerling-operator en leert de fijne kneepjes van het vak van een ervaren procesoperator. Na afronding van het programma behaal je een erkend MBO 2 operator diploma en ben je verzekerd van een leuke baan bij deze werkgever. 

Tijdens het selectieproces richten we ons vooral op wie jij bent en wat jouw competenties zijn, dus jouw cv en werkervaring zijn voor ons niet van groot belang, aangezien dit een leergierige functie is. Gedurende je opleidingstraject (BBL-opleiding) ontvang je uitstekende begeleiding.

Functie-eisen
 • Je hebt een interesse in techniek;
 • Indien je eerdere ervaring hebt in productiewerk, is dat een voordeel;
 • Je woont op een maximale afstand van 35 kilometer van Hillegom, bijvoorbeeld in steden zoals Haarlem, Amsterdam, Zaanstad, Leiden of Haarlemmermeer;
 • Je bent bereid om te werken in een vijfploegendienst (34,4 uur per week);
 • Roken tijdens werktijd is bij dit bedrijf niet mogelijk, aangezien er op het terrein geen specifieke ruimte voor roken is en de afstand te groot is om daarvoor te lopen.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een hele leuke baan met goed salaris bij Plasthill;
 • Je opleiding wordt verzorgd en gefinancierd door Olympia;
 • Salaris van €3207.44 incl. standaard 28% ploegentoeslag;
 • Je werkt in 5-ploegendienst (3 dagen werken, 2 dagen vrij);
 • Op jaarbasis krijg je 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • In twaalf maanden haal je een officieel MBO-2 diploma Operator A. Operator B (MBO-3) is ook mogelijk;
 • Bij goed functioneren krijg je een vast contract bij Plasthill aan het eind van het traject.


Functie:extrusie operator
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:34 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via d.vet@werk.olympia.nl of Daniëlle Vet. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Procesoperator A (leerwerktraject) Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures