Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Schiphol-Rijk

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een fulltime baan voor langere tijd? Wil je werken in een internationale omgeving? En heb jij altijd al eens iets met techniek willen doen? Kom dan werken bij Material in Motion in de omgeving van Schiphol! Hier zijn we op zoek naar teamplayers die graag aan de slag willen als productiemedewerker bij dit fantastische bedrijf!

wat bieden wij jou
 • Salaris van € 14,18 bruto per uur
 • Een fulltime baan voor een langere tijd
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
 • Pensioenregeling
 • Vrij in het weekend!
wie ben jij
 • Je spreekt goed Engels en bent een echte teamplayer
 • Je hebt interesse in de techniek en wil je hier graag wat meer in ontwikkelen
 • Je kunt goed omgaan met andere nationaliteiten
wat ga je doen

Als productiemedewerker bij Material in Motion kom je te werken in de assemblage. Dit houdt in dat je onderdelen gaat monteren, zodat er uiteindelijk een product ontstaat voor de klant. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld computerhardware gaat monteren. Als productiemedewerker ben jij essentieel, want jij bent verantwoordelijk voor een bepaald onderdeel. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen onderdeel. Als team zorgen jullie ervoor dat er een product ontstaat voor de klant! Heel cool werk dus!

waar ga je werken

Om als productiemedewerker bij Material in Motion te werken is ervaring of een diploma geen vereiste. Wel is het heel belangrijk dat je gemotiveerd bent en enige interesse hebt in de techniek. Je komt te werken in een team, waarin je een bepaalde vrijheid hebt. Zo heb je de mogelijkheid om te praten met collega's, maar je werk moet hier zeker niet onder lijden.

Bij Material in Motion kom je in de dagdienst te werken. Je dag begint om 08:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Je kunt altijd naar je werk of naar huis komen met het openbaar vervoer! Mocht je met de auto komen, dan kun je gratis je auto parkeren.

sollicitatie

Ben jij de teamplayer die wij zoeken bij Material in Motion? Sta je te trappelen om als productiemedewerker aan de slag te gaan in de techniek? Solliciteer dan vlug! Heb je toch nog wat vragen? Dan kun je contact opnemen door te bellen naar 020-342 09 47 of te mailen naar talentcenter.noordwest@nl.randstad.com! Hopelijk spreek ik je snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:productiemedewerker
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:14 – 14
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via talentcenter.noordwest@nl.randstad.com of 0800 72637823. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Productiemedewerker Randstad 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures