Vacature Projectleider

Projectleider in Lisserbroek

Van schetsontwerp tot detaillering en de aanvraag van benodigde vergunningen: wij beheersen het hele werkveld.

Een fijne leefomgeving vraagt om goede gebouwen, een prettige openbare ruimte en leesbare en samenhangende gebieden.

Alle technische bouwkundige kennis om gebouwen degelijk en efficiënt uit te werken is in huis.

Projectleider

FARO werkt met een leuk en gedreven team van bijna 40 mensen aan een grote hoeveelheid duurzame projecten van zeer verschillend karakter. We zijn een full-service ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw en engineering en werken daarmee aan projecten van heel verschillend schaalniveau. Onze projecten zijn groot, klein, landelijk, suburbaan of stedelijk, veelal woningbouw maar we breiden ons werkveld steeds verder uit.

Wij zijn in aanvulling op ons huidige team op zoek naar een

Projectleider

die ons team in Lisserbroek of Arnhem komt versterken voor 32 tot 40 uur per week.

We vragen:
Je hebt een open, communicatieve houding, bent doortastend en haalt graag het beste uit jezelf en je collega's. Een echte teamspeler. Je bent geïnteresseerd in de laatste architectonische en bouwkundige ontwikkelingen. Uiteraard beschik je over aantoonbare bouwkundige ervaring (minimaal 5 jaar) in de woningbouw. Ervaring met BIM in Revit is een must en werken met Sketch-up en solibri is een pre. Je beschikt over een afgeronde HTS of TU / AvB opleiding.

Wij bieden een breed georiënteerde, zelfstandige en uitdagende baan waarin je meerdere projecten in goede banen leidt, van schets tot en met de oplevering. Voor elk project werk je intensief samen met het hele team. Daarnaast onderhoud je de externe contacten. Uiteraard bieden we een fijne werkplek en mogelijkheden voor opleiding.

Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag je CV en een korte motivatie waarom jij dé geschikte collega bent voor ons team.

Je kunt je sollicitatie richten aan ( )Functie:projectleider
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Faro Architecten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Projectleider Faro Architecten 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures