Vacature Projectmanager

Projectmanager in Haarlem

Projectmanager

Wij zijn constant op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmangement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met de grote aannemers & overheidsinstanties door heel Nederland. We krijgen geregeld vragen voor ervaren mensen daarom zijn we altijd op zoek zijn naar ervaren professionals in de civiele techniek. Dat geldt niet alleen voor Projectmanagers maar ook voor alle andere IPM-rollen binnen dit vakgebied.

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem gerust contact met ons op, om te bespreken wat we voor jou kunnen bespreken.

Ben jij de Projectmanager die wij zoeken?

Als Projectmanager ben je vanaf het voorbereidingsproces tot aan de uitvoeringsfase verantwoordelijk voor het project, waarbij je rapporteert aan het directieteam. Jij schakelt met de opdrachtgever en weet belangen van verschillende stakeholders optimaal te managen.

Met jouw technische kennis weet jij de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar mogelijkheden binnen het project en vind je creatieve en passende manieren om de klantvraag te beantwoorden.

Samen met de opdrachtgever zorg je tijdens de voorbereiding voor contractvorming waarna de uitvoering kan beginnen. Om dit zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, zorg je voor een adequate overdracht aan het uitvoeringsteam.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met

Info

Functietitel:

Projectmanager

Status:

Open

Regio:

Nederland

Inzet:

24 - 40 uur/weekFunctie:projectmanager
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Synergie Ingenieurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Projectmanager Synergie Ingenieurs 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures