Vacature Sales consultant

Sales consultant in Lisse

Zie je kansen in de markt en pak je deze graag proactief op? Vind je het leuk om met een ambitieus team voor verschillende toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers te werken? Kan je meedenken met zowel opdrachtgevers als onze eigen mensen die wij inzetten in projecten? Hou je van vrijheid, afwisseling, ondernemerschap en hecht je ook net zoveel waarde aan een goed en persoonlijke klantrelatie als wij dat doen? Dan heten wij jou van harte welkom!

Wat wij zoeken

Certos is de laatste jaren in rap tempo gegroeid en heeft dit onder meer kunnen doen door de groei van haar detacheringstak in een snelgroeiende markt. Door de groeiende behoeften van bestaande en nieuwe opdrachtgevers alsook stijgende vraag, willen wij ons salesteam uitbreiden met nieuwe collega’s. En naast het verwelkomen van nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen binnen Certos, investeert ons bedrijf flink in verdere professionalisering om klant-, sales- en groeidoelstellingen te verwezenlijken.

Dit ga je onder andere doen:

 • Bouwen aan klantrelaties
 • Ontwikkelen en beheren van (key) accounts
 • Warme en koude acquisitie
 • Samen met je leidinggevende opstellen en behalen van commerciële plannen en doelstellingen
 • Creëren en verbeteren van klanttevredenheid
 • De vrijheid krijgen om zelf invulling te geven aan deze rol

Dit verwachten we van jou:

 • Je hebt de nodige commercieel gerelateerde werkervaring en kennis van accountbeheer om zelfstandig aan de slag te gaan
 • Werkervaring in de detachering- of uitzendbranche is een absolute pré
 • HBO/MBO4 werk- en denkniveau
 • Een creatieve, initiatiefrijke, resultaatgerichte en commerciële mindset
 • Zelfsturende en oplossingsgerichte teamplayer met een gezonde dosis doorzettingsvermogen
 • Een multitasker die sterk is in het stellen van prioriteiten en doelgericht werkt
 • Communicatief zeer vaardig en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Dit kan je onder meer van ons verwachten:

·         Een marktconform salaris passende bij jouw werkervaring

·         PREMIEVRIJ PENSIOEN

·         BONUSREGELING (succes wordt met elkaar gedeeld)

·         Auto van de zaak

·         Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, trainingen en cursussen

·         Minimaal 25 vakantiedagen

·         Afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid

·         Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

·         Een dienstverband bij een detacheerder, machinebouwer, technisch dienstverlener en familiebedrijf.

Wie zijn wij?
Certos is al bijna 50 jaar actief voor verschillende multinationals en bekende producenten van onder andere voedsel en levensmiddelen, brouwerijen en (fris)dranken, medicijnen.  Naast het leveren van machines en systemen is Certos een technische dienstverlener op het gebied van technische service en detachering van personeel.

Door de snelle groei van Certos zijn wij druk bezig met investeringen in het bedrijf en om onze organisatie te ontwikkelen en uit te breiden. Ons team bestaat uit een enthousiaste, hechte en gezellige groep mensen waarbij het sociale aspect belangrijk is. Wij houden van duidelijkheid en eerlijkheid naar elkaar en hanteren onze no-nonsense filosofie. Zelfontplooiing, passie en plezier hebben in je werk zijn voor ons erg belangrijk.

Wil je werken in een snelgroeiende organisatie met een sociaal en ambitieus team? Heb je interesse en wil je meer weten? Reageer dan snel door jouw actuele CV met motivatie naar ons te sturen.

Voor meer informatie kun je onze website www.certos.nl bezoeken en uiteraard mag je ons ook bellen op telefoonnummer 0252-419149 en vragen naar Niels Mornout.

Jouw gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor Certos werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier of op een andere wijze te reageren op onze vacature, ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door Certos en worden opgenomen in onze database gedurende een periode van maximaal één jaar na het laatste contact. Ga je hiermee niet akkoord dan kun je contact opnemen met de afdeling HR of stuur ons een e-mail.Functie:Consultant detachering
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Certos Holland B.V. via nm@certos.nl of 31252419149. Of bezoek hun website https://www.certos.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Sales consultant Certos Holland B.V. 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures