Vacature Stage

Stage in Aalsmeer

Kom werken en leren bij Waterdrinker en groei met ons mee

scroll down

De eerste stap naar een bloeiende carrière!

Maak kennis met de sierteeltsector en ontdek waar jouw talent ligt

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers worden uitgedaagd in hun werk en iedere dag blijven leren. Daarom geven we ook graag zoveel mogelijk jongeren de kans om bij ons stage te komen lopen. Bij Waterdrinker hebben we regelmatig meewerk- en afstudeerstages op zowel mbo-, hbo- en wo-niveau. Ook hebben we BBL-plekken. Je kunt alle kanten op: logistiek, supply chain, commercieel, finance, administratie, ICT en HR. Je krijgt veel vrijheid om je stage zelf in te vullen, passend bij jouw interesses. Want wij geloven dat mensen excelleren als ze de ruimte krijgen zich te richten op wat hen nauw aan het hart ligt.

Als je kiest voor een stage bij Waterdrinker, dan kies je voor een stage in een sector en bij een bedrijf die volop in ontwikkeling zijn. Uitdagingen genoeg dus! Je bespreekt met je stagebegeleider wat je leerdoelen zijn en schrijft samen een stageplan, zodat je het maximale uit je stage kunt halen. En heb jij je stage succesvol afgerond? Dan kun je misschien wel als starter aan de slag.


Plant, Grow, and Bloom!

Wil jij graag als BBL'er bij ons komen werken en je geleerde kennis meteen in de praktijk brengen? Ieder jaar starten er BBL logistiek medewerkers, logistiek teamleiders en medewerkers GTC binnen ons bedrijf. Of ben je o p zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? Of het nu gaat om logistiek, ICT, sales, HR, marketing; er is altijd wel een stage die aansluit bij jouw interesses en kwaliteiten.

Wij geloven in learning by doing , niks koffie halen, maar zelfstandig aan de slag. Planten en bloemen groeien en bloeien waar ze de ruimte krijgen: wij geven je de vrijheid om fouten te maken en je eigen weg te vinden onder de juiste begeleiding, zodat je jouw vaardigheden en kennis steeds meer kunt uitbreiden. Hopelijk bevalt het je zo goed dat je na je opleiding ook bij ons blijft werken!


Over Waterdrinker

Green Trade Center Unique selling point

 • 25.000m² winkelplezier
 • 9000 verschillende soorten planten
 • 600 soorten orchideeën

 • Stage- en BBL-plekken
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Professionele begeleiding

 • Onze medewerkers
 • Klanten, kwekers en partners
 • Bloemen en planten

Wij helpen je graag verder!

Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van het Waterdrinkerteam of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.Functie:stage
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waterdrinker Beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Stage Waterdrinker Beheer 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures