Vacature Vestigingsmanager

Vestigingsmanager in Hillegom

Jij hebt de ambitie om een team van intercedenten te coachen. En bij ons krijg jij die kans! Maak vandaag nog de 1e stap naar vestigingsmanager bij Luba in Hillegom. Met jouw commerciële inzicht laat jij onze vestiging groeien. En door jouw coaching skills de medewerkers bloeien. Jij bent een echte aanjager en gaat te allen tijde voor resultaat met elkaar. Ook stakeholdermanagement is één van jouw kwaliteiten. Daar mag wat tegenover staan. Voor deze baan krijg jij een salaris van €3.500 tot €4.500,-, bonussen, auto van de zaak en een benefit budget van 10,8%. Tijd om jouw talenten te benutten!


Dit ga je doen

Je stuurt met een hoge dosis energie en enthousiasme, een team van planners en intercedenten aan. Met jouw coaching skills zorg jij ervoor dat het team het maximale uit zichzelf haalt. En samen bouwen jullie een stabiele pool aan goede flexwerkers op. Jij bent niet bang om de leiding te nemen en jouw visie te delen met anderen.

Als vestigingsmanager staat goed contact met het management van onze klanten voorop. Jij volgt altijd de ontwikkelingen op de voet, zowel bij de klant als bij Luba, zodat je het juiste advies kunt geven. En dat allemaal in het mooie Hillegom.


Verder zijn dit jouw taken:

  • Uitbouwen en opbouwen van een vestiging, met de juiste begeleiding uiteraard;
  • Opbouwen van flexwerkpool en coachen van jouw topteam;
  • Medeverantwoordelijk voor het klantbeheer en stakeholdermanagement hiervan;
  • Vertalen van klantbehoeften naar een duidelijk vestigingsplan met commerciële doelstellingen.

Over werken bij Luba

Persoonlijk, open en eerlijk, dat zijn onze ingrediënten voor een goede werksfeer! Bij Luba word jij écht gezien! Regelmatig vinden er meetings met je leidinggevende plaats om te kijken waar jouw talenten liggen, zodat jij deze kunt door ontwikkelen; zowel in de breedte van de functie als in het doorgroeien naar een andere functie. Jouw kwaliteiten worden oprecht benut. We zijn een platte organisatie. Wat betekent dat? Als jij een goed idee hebt dan is het een kwestie van een telefoontje naar de districtmanager en dan kun je morgen al aan de slag! 

Maar wat doet Luba eigenlijk? Luba is gespecialiseerd in MKB. Hierdoor zijn de functies die men bemiddeld heel divers! Bij Luba doen we niet alleen aan uitzenden, maar ook aan detachering en werving en selectie.

We bieden ruim 1.100 functies in allerlei vakgebieden bij meer dan 1.500 werkgevers. Wist je dat we het beste uitzendbureau van 2022 zijn? Word onderdeel en draag jouw steentje bij om dit jaar weer zo goed te scoren.Functie:Vestigingsmanager
Startdatum:02-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via roos.strating@fygi.nl of 651596302. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Vestigingsmanager FYGI 02-01-2024

Bekijk ook andere vacatures