Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Nieuw-Vennep

Stap in de wereld van de vrachtwagenchauffeur, waar de mogelijkheden eindeloos lijken. Maar geloof me, nergens anders zul je zo'n geweldige tijd beleven als bij onze uitzonderlijke opdrachtgever. Dit wordt een rit om nooit te vergeten!

Je avontuur begint stipt om 06:00 uur op het terrein van onze opdrachtgever. Als vrachtwagenchauffeur staan vandaag weer 8 tot 20 spannende losadressen op je te wachten. Na die eerste, broodnodige bak koffie ben je helemaal klaar voor actie. Je vracht bestaat uit stukgoederen die netjes op pallets staan, en met je handige pompwagen maak je het lossen moeiteloos. Wat deze opdrachtgever zo bijzonder maakt, is hun toewijding aan hun personeel. Hier ben je geen nummer, maar een gewaardeerde teamspeler.

Na een dag vol uitdagingen, voldoening en avontuur keer je rond 17:00 uur weer huiswaarts. Onze opdrachtgever, gevestigd in het schilderachtige Lisse, staat garant voor uitstekende arbeidsvoorwaarden en een warme, hartelijke werksfeer waar je je meteen thuis zult voelen.

Dus, ben jij de vrachtwagenchauffeur die we zoeken? Klaar voor deze spannende kans van maandag tot en met vrijdag? Stuur dan als de bliksem je cv naar amsterdam@iqselect.nl of bel ons op 020-2385555.

En als je nieuwsgierig bent naar andere mogelijkheden, nodigen we je van harte uit om langs te komen voor een gezellig kopje koffie. Jouw nieuwe avontuur als vrachwagenchauffeur wacht.Functie:Chauffeur C, Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via amsterdam@iqselect.nl of 020-2385555. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Vrachtwagenchauffeur IQ Select 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures