Vacature Assistant Office Manager

Assistant Office Manager in Nieuw-Vennep

Assistant Office Manager

Welkom in de bruisende wereld van een receptioniste met een knipoog naar office management en facilities! Bij ons bedrijf draait alles om de perfecte balans tussen professionaliteit en een gezellige werksfeer.

Snoeks Automotive zoekt een service- en klantgerichte Assistant Office Manager die ons vergezelt op het hoofdkantoor te Nieuw-Vennep. Een veelzijdige functie die jij deels naar eigen inzicht verder in kunt vullen. Vanaf de receptie werk jij zelfstandig op front office- en facility management taken. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers/bellers, je verzorgt kantoorbenodigdheden, coördineert onderhoudswerkzaamheden en schoonmaakdiensten. Daarnaast ondersteun jij ook collega's van verschillende afdelingen. Zo help je HR bij het werven van nieuwe collega's, administratie rondom ziekteverzuim en draag je op diverse manieren bij aan een positieve werksfeer.

Geen taak is te groot voor deze alleskunner; jij bent de onzichtbare hand die alles in beweging houdt!

Maar wacht, er is meer! Jij bent ook onze held(in) achter de schermen, die met veel gevoel voor onze mensen en werkcultuur de leukste feesten en events in gang zet. Van gezellige taartmomenten tot sport & speluitdagingen en epische bedrijfsuitjes - jij maakt het allemaal mogelijk! Kortom, het leven van onze Assistant Office Manager is een avontuurlijke reis vol afwisseling en mogelijkheden. Als jij een teamspeler bent, een passie hebt voor multitasking en een glimlach kunt toveren op zelfs de drukste dagen, dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling op ons dynamische team.

"Kom bij ons en ontdek hoe jij kunt schitteren in deze veelzijdige rol waar elke dag een nieuwe kans biedt om te stralen!

"

WIJ BIEDEN JOU:

 • Plezier & persoonlijke aandacht;
 • De kans om mee te groeien met een succesvolle en persoonlijke organisatie;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng, initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een welkome afwisseling in werkzaamheden en de mogelijkheid jouw functie verder vorm te geven;
 • Begeleiding op maat om verder te kunnen ontwikkelen;
 • Een werkplek in ons moderne innovatiecentrum waar organisatiebetrokkenheid centraal staat;
 • Een omgeving met korte lijnen, een prettige werksfeer en een nuchtere doeners mentaliteit;
 • 25 Vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een 40-urige werkweek (32/36 uur is ook mogelijk);
 • Een prima pensioenregeling met aantrekkelijke werkgeversbijdrage en een eindejaarsbonus;
 • De mogelijkheid om een e-bike te leasen.

EEN DAG UIT HET LEVEN VAN…

De dag begint met een stralende glimlach en een hartelijke begroeting. Onze Assistant Office Manager is het zonnetje in huis en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en medewerkers. Na het opstarten van de computer wordt het To-Do lijstje nagelopen en de e-mail gechecked. Een telefoontje hier, een pakketje daar, lijstje maken voor de kantoorbenodigdheden, het herzien van de schoonmaakplanning en dan een overleg in over het aanstaande bedrijfsuitje - onze Assistant Office Manager is een ware multitasker.

Als de dag vordert, bewijst zij zich keer op keer als een creatieve probleemoplosser. Of het nu gaat om last-minute verzoeken, ad-hoc problemen of onverwachte uitdagingen, ze blijft kalm en vindt altijd een oplossing. Aan het einde van de werkdag ook nog even samen de werkplek versieren van een collega die de volgende dag verjaart en dan de kantine in voor een stevige hap met de Padel-collega's. Zij hebben voor die avond 2 banen gereserveerd, dus je kunt wel wat extra energie gebruiken!

BESTEMMING: SNOEKS AUTOMOTIVE

Kies voor Snoeks Automotive en vertel jouw familie en vrienden dat jij werkt in een succesvol, internationaal familiebedrijf waar jij jezelf kunt zijn en je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied(en). Een ambitieuze omgeving, waarin je wordt gestimuleerd elke dag weer het beste uit jezelf te halen. Dat doe je niet alleen, maar samen met zo'n 70 collega's op het hoofdkantoor en zo'n 430 professionals in Tsjechië. Bekwame, hardwerkende collega's die natuurlijk ook in zijn voor een lolletje.

Onze winnende cultuur:

 1. 1. Wij beschouwen de missie van Snoeks een gezamenlijke inspanning.
 2. 2. Wij werken met veel plezier samen en betrekken anderen dan ook wanneer dat tot betere resultaten leidt.
 3. 3. Wij voelen ons betrokken bij het werk en hebben aandacht voor elkaar.
 4. 4. Wij zijn trots op wat we samen bereikt hebben, maar kijken kritisch naar wat nóg beter kan.
 5. 5. Wij tonen initiatief, gebruiken ons gezond verstand en nemen de regie.
 6. 6. Wij stralen professionaliteit uit en geven het goede voorbeeld.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze HR collega's!

1.

Indien jij aan de basiscriteria voldoet, kun je binnen 1 week een reactie verwachten, waarin je wellicht wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

2. De ontmoeting

Nadat de afspraak is gemaakt kom jij langs voor een eerste kennismaking. Zo leren wij elkaar beter kennen en ontdekken wij of wij goed bij elkaar passen.

3. Het vervolggesprek

Als wij goed bij elkaar lijken te passen, gaan wij tijdens een tweede gesprek meer de diepte in.

4. Tekenen contract

Na het tweede gesprek hebben wij een goed beeld van elkaar, zodat wij beide de juiste keuze kunnen maken.

Vragen over werken bij Snoeks Automotive?

 • Neem dan contact op met onze HRM afdeling via .


Functie:assistant office manager
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Snoeks Automotive via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Assistant Office Manager Snoeks Automotive 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures