Vacature Assistent Locatiemanager

Assistent Locatiemanager in Hillegom

Assistent locatiemanager

Vind jij het werk als pedagogisch medewerker het leukste dat er is? Maar kriebelt het toch om een volgende stap in je carrière te maken? Dan is deze functie de volgende stap die jij zoekt.

Voor onze BLOS kinderopvang locatie aan de Mariastraat in Hillegom zijn we op zoek naar een assistent locatiemanager. In deze functie word je de rechterhand van de locatiemanager. Met een werkweek van 32 uur verdeel je jouw uren over 8 uur op kantoor en de overige uren werk je op de groep.

Functioneer jij goed in een rol als rechterhand van de locatiemanager en als eerste aanspreekpunt? Lees dan snel verder!

Jouw werkplek

Welkom bij onze 5 locaties in Hillegom, waar je de kans krijgt om te schitteren op niet één, maar drie unieke BSO-locaties! De dynamiek van onze vijf locaties wordt aangevoerd door de gevarieerde BSO op de Mariastraat, die vijf dagen per week haar deuren opent voor avontuur. Daarnaast hebben we de intieme en huiselijke Willem de Rijkelaan, evenals de sportieve van den Endelaan, waar kinderen maandelijks kennis maken met verschillende sporten.

De van den Endelaan daagt kinderen uit met een gevarieerd sportaanbod, dat maandelijks vernieuwt en verfrist.

Jij krijgt de kans om deel uit te maken van een hecht team dat volop in ontwikkeling. Bij ons staat het plezier met de kinderen en het organiseren van leuke activiteiten hoog in het vaandel. Als assistent locatiemanager speel je een cruciale rol in de dagelijkse gang van zaken. Jij bent het brein achter het personeelsrooster, behandelt plaatsingsmutaties en (ruil)aanvragen van ouders. Daarnaast geef je sturing aan het team en ben je zelf ook actief op de groep (8 uur).

Join ons team en laat jouw enthousiasme en organisatietalent schitteren!

Wij bieden jou

Een salaris waarbij je wordt gewaardeerd voor jouw ervaring binnen de kinderopvang, inschaling valt binnen schaal 7 conform cao kinderopvang, max. €3.762,-; Een jaarcontract (uren in overeenstemming) met de intentie jou na een jaar een vast contract aan te bieden bij BLOS kinderopvang; Een uitdagende werkomgeving; Een hecht team waar aandacht en ontwikkeling centraal staan, zowel voor onze kinderen als voor jou als collega's; De mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen binnen BLOS bijvoorbeeld via onze eigen BLOX vol trainingen, e-learnings en inspiratie; Volledige reiskostenvergoeding wanneer je gebruik maakt van het openbaar vervoer, een financiële tegemoetkoming van €0,23 cent per kilometer wanneer je met eigen vervoer reist; Ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw talent, we zijn benieuwd wat jij meebrengt en denken graag met jou mee. Zo staan we open voor nieuwe ideeën of je nou een week, een maand of een jaar in dienst bent; Een fietsplan, zo kan je met belastingvoordeel een fiets kopen, zo hopen wij bij te dragen aan jouw vitaliteit; Een bijdrage aan jouw pensioen en de mogelijkheid gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering; 12,5% korting en voorrang op de kinderopvang van je eigen kinderen bij BLOS.

Ben jij...

In het bezit van een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken; Toe aan de volgende stap in je carrière; Energiek, leergiering en flexibel; 32 uur per week beschikbaar; Iemand die het verschil wil maken voor de kinderen, ouders én onze collega's; Positief, geduldig en je neemt graag initiatief; Een ervaren collega die met passie het vak uitoefent.

Geïnteresseerd?

Zin om in een nieuwe omgeving je management skills te ontwikkelen? We nemen jou graag mee in de avonturen bij BLOS kinderopvang.

Bellen of appen mag naar onze recruiters Martyna: of : . Liever mailen?

Functie:assistent locatiemanager
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3762 – 3762
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang De Vrije Vogels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Assistent Locatiemanager Kinderopvang De Vrije Vogels 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures