Vacature Horecatoppers

Horecatoppers in Nieuw-Vennep

test

  • Over de BioExpress
    • Het ontstaan

Horecatoppers gezocht bij lunchroom de BioExpress in Nieuw-Vennep!

KOM JIJ HET LEUKSTE TEAM VAN DE HAARLEMMERMEER VERSTERKEN?

De BioExpress is in alle opzichten bijzonder. De BioExpress is anders, want mensen met een beperking (wie heeft er geen?)) hebben er een serieuze baan. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Onze gerechten zijn biologisch, duurzaam en lokaal geïnspireerd en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! De BioExpress is ook winnaar van Groenste Idee maar het meest bijzonder is het team. De BioExpress is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmark. Ons enthousiaste team is opzoek naar horecatoppers voor de functies:

Heb jij een ander talent en wil je werken bij het leukste team van de Haarlemmermeer? Neem dan contact op met tel. of mail je cv naar . Wil je een keertje langskomen om met eigen ogen te kijken? Wil je een keertje komen praten? Wij vertellen je graag over deze leuke werkplek in Nieuw-Vennep! JE BENT VAN HARTE WELKOM!Functie:horeca topper
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De BioExpress via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Horecatoppers De BioExpress 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures