Vacature HR Adviseur

HR Adviseur in Hoofddorp

HR Adviseur (Noord/Zuid- Holland)

  • Reference code: 142901
  • Hoofddorp , Antareslaan 77
  • Bereken afstand

HR Adviseur (Noord/Zuid- Holland)

"Als HR Adviseur zorg jij er samen met rayonleiders voor dat onze mensen in de winkel met plezier aan het werk zijn en we samen resultaat behalen"

Dit zijn jouw dagelijkse 'Actions'

Je bent sparrings-partner voor 3 á 4 Rayonleiders en het winkelkader van ongeveer 50 filialen. Je werkt planmatig en gestructureerd met behulp van je regional people plan en draagt daardoor bij aan groei en ontwikkeling van onze mensen en onze organisatie. Je coacht Rayonleiders en Bedrijfsleiders, zodat zij het beste uit hun mensen kunnen halen. Uiteraard geef je gevraagd en ongevraagd advies, vanuit je ervaring en professionele visie. Bij Action zijn we trots op onze succesvolle formule en die behouden we enerzijds door te werken met uniforme werkprocessen en anderzijds door onze medewerkers veel vrijheid te geven om hun functie in te vullen. Dit vraagt van een HR Adviseur een hands-on werkmentaliteit en persoonlijk leiderschap.

Dit wordt jouw team

In deze dynamische rol ben je samen met ans team van HR collega's bezig met werving & selectie, talentontwikkeling, optimale bezetting, verzuim en performance management. Naast jouw werk in de regio, overleg je gemiddeld een keer in de maand op ans hoofdkantoor in Hoofddorp met jouw 9 collega HR Adviseurs, en de Country HR Manager Nederland. Je draagt tijdens deze overleggen actief bij aan de verdere ontwikkeling van het HR beleid en instrumenten. Oak neem je deel aan projecten om onze mensen in de winkels te ondersteunen bij implementatie nieuwe processen en beleid.

Dit ben jij

Het succes van Action wordt bepaald door onze mensen en daar heb jij een hele belangrijke rol in. Wij zoeken een collega met zelf startend vermogen en een pioniersmentaliteit. Je legt snel verbanden en komt in actie! Daarnaast vraagt het werken bij Action een praktische werkhouding, je bent stressbestendigheid en kunt prioriteiten stellen. Als je houdt van dynamiek, flink aanpakken en natuurlijk ook samen lachen, dan zijn we op zoek naar jou!

En verder:

  • Afgeronde relevante HBO opleiding;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Flexibel en bereid te reizen;
  • Ervaring in retail organisatie is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift.

Dit bieden wij

Verrassend veel! De teller staat nu op meer dan 2.300 winkels in 11 landen en miljoenen smiles van onze klanten. En we hebben grote groeiambities. Voor Action en voor jou. Want onze groei betekent dat jij steeds nieuwe stappen kunt zetten. Een andere functie, een interessant innovatieproject, nieuwe vaardigheden: je kunt je als professional onbegrensd ontwikkelen. En datalies in een cultuur waar onze gedeelde waarden echt geleefd warden: Klantgericht, teamwork, eenvoud, discipline, kostenbewust en respect.

Je kunt bij ons rekenen op:

Een marktconform salaris op basis van een 38-urige werkweek; 24 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra dagen bij te kopen (op basis van 38 uur); Een tijdelijk contract met de intentie om je op termijn een vast contract te bieden; 15% personeelskorting op je aankopen bij Action Nederland; Een goede pensioenregeling; Leaseauto,telefoon en laptop.

Functie:hr adviseur
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Action via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. HR Adviseur Action 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures