Vacature Keuken Talenten

Keuken Talenten in Nieuw-Vennep

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen.

Kom jij het leukste team van de Haarlemmermeer versterken?

De BioExpress is in alle opzichten bijzonder. De BioExpress is anders, want mensen met een beperking (wie heeft er geen?)) hebben er een serieuze baan. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden.

Arbeidsomstandigheden:

Als medewerker in de keuken help je mee met de (voor)bereiding van gerechten. Daarbij kun je denken aan het snijden, verzamelen, koken of bakken van ingrediënten. Je zorgt ervoor dat de omgeving opgeruimd en netjes is. Schoonmaakwerkzaamheden behoren dan ook tot je werkzaamheden. Je bent een prettige ondersteuning voor het andere keukenpersoneel.

Je werkt onder begeleiding en krijgt alle kans om jouw talent te ontdekken of (verder) te ontwikkelen.

Functie-eisen: - Je hebt een positieve werkmentaliteit - Je bent gemotiveerd en enthousiast - Je bent bereid om in het weekend te werken - Je bent lichamelijk in goede conditie (je moet veel staan en lopen) - Denkt net als het gehele team in mogelijkheden

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met tel. of mail je cv naar . Wil je een keertje langskomen om met eigen ogen te kijken? Wil je een keertje komen praten? Wij vertellen je graag over deze leuke werkplek in Nieuw-Vennep! JE BENT VAN HARTE WELKOM!


Een sociaal en duurzaam concept van WeAreImpact.nlFunctie:keuken talent
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De BioExpress via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Keuken Talenten De BioExpress 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures