Vacature Klantenservice Medewerker

Klantenservice Medewerker in Nieuw-Vennep

Topgeschenken Nederland B.V.

Klantenservice medewerker

Nieuw-Vennep , Nederland € 1.950 - € 2.400 per maand Klantenservice

Vacature details Solliciteren


Onze nieuwe topper

Ben je een dynamische topper, die het leuk vindt om mensen te woord te staan via de telefoon, mail, chat of het ticketsysteem? Kun je kletsen en typen tegelijk? Ben je vriendelijk, collegiaal, oplossings- en klantgericht? Houd je je hoofd koel in alle drukte, waarbij je goed kunt schakelen? En heb je naast een MBO- denkniveau ook nog eens een fijne telefoonstem? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vereisten

Wat ga je doen?

Als klantenservicemedewerker ben je ons visitekaartje, die gedreven is om alle klanten een goed gevoel te bezorgen. Naast de vragen over bestellingen, begeleid je ook het ordertraject, los je problemen op en heb je contact met onze bakkers, bloemisten en collega's van andere afdelingen. Per dagdeel zal je ingezet worden op een communicatieonderdeel, met de volle focus. Je stroomt in als eerstegraads medewerker, waarbij je je kunt ontwikkelen tot tweedegraads, die zwaardere casussen behandelt.


Bij ons kun je flexibele uren of vaste dagen krijgen, waarbij je wel bereid bent om één avond per week en om één zaterdag in de maand te werken. Het is allemaal mogelijk, van dagdelen tot hele werkdagen, weekenden en avonden. Dit met een werkweek van 20-40 uur.

Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 07:30 en 21:00 uur en zaterdag tussen 08:30 en 17:00 uur.


Wat bieden wij jou?

Naast het 8% vakantiegeld, de 24 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), de pensioenregeling, de personeelskorting, de gezellige borrels & uitjes en de ruimte voor persoonlijke groei, krijg je bij ons:

  • Vrij op je verjaardag en tijdens een bad hair day
  • Dagelijks vers fruit en een verse lunch
  • De mogelijkheid om met korting bij onze buren te sporten
  • Toegang tot Good Habitz voor je eigen ontwikkeling

Maar bovenal kom je terecht in een warme, informele werksfeer waar met hart en ziel wordt gewerkt om een waardevol gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient.


Ben je net zo enthousiast als wij zijn? Upload dan jouw motivatiebrief en CV t.a.v. en houd je telefoon in de gaten voor een belletje!
Functie:medewerker klantenservice
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1950 – 2400
Uren per week:20 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topgeschenken Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Klantenservice Medewerker Topgeschenken Nederland 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures