Vacature Manager Bedrijfsadvies

Manager Bedrijfsadvies in Noordwijk Zh

Bedrijfsomschrijving

Qredits is de enige landelijk opererende Microfinancieringsorganisatie in Nederland en op de Caribische eilanden. Qredits verstrekt zakelijke kredieten tot € 250.000, coaching en trainingen aan startende en bestaande ondernemers in het MKB. De organisatie is in 2009 gestart en de afgelopen jaren sterk gegroeid tot een van de grootste alternatieve zakelijke dienstverleners in Nederland. Qredits heeft op dit moment 135 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almelo. Het team in de buitendienst (ca 25 adviseurs) bedient de markt vanuit kantoren in Almelo, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven.

Functieomschrijving

In de functie van manager bedrijfsadvies ben je verantwoordelijk voor de aansturing en het functioneren van de teams die gevestigd zijn in de Randstad. Dit zijn teams met vak volwassen en zelfstandige bedrijfsadviseurs die ieder een eigen portefeuille met klanten bedienen. We zoeken bij voorkeur iemand die woonachtig is in de Randstad.

 

Als leider heb je een natuurlijk overwicht. Op basis van je kennis en ervaring fungeer je als sparringpartner voor de adviseurs, ook als het gaat over krediet technische vraagstukken of complexe klantsituaties. Ervaring met zakelijke kredietverlening is daarbij vereist. Je bent in staat makkelijk te verbinden maar bent ook duidelijk. Je bent helder in je visie en besluitvaardig. Je bent in staat beleidskeuzes van Qredits uit te leggen en deze vervolgens tot uitvoering te brengen en te monitoren. Je bewaakt het sociale karakter in ons financieringsbeleid. Je vind het leuk om veranderingstrajecten te managen. Je bent de spreekbuis richting directie over wat er leeft onder de bedrijfsadviseurs en je komt met voorstellen voor verbeteringen. Je hebt ervaring met het aansturen van commerciële mensen. Je bent in staat makkelijk te verbinden en vertrouwen te realiseren en heel duidelijk een kader te scheppen waarin we met elkaar werken. Afspraak is afspraak. Je vertegenwoordigt Qredits ook in belangrijke netwerken, zoals de samenwerking met KvK, ondernemersorganisaties en intermediairs.

 

Je bent een belangrijke spil tussen het hoofdkantoor en de teams in het land. We verwachten dat je bereid bent één dag per week op het hoofdkantoor in Almelo te zijn. De rest van de week werk je samen in en met je teams op locatie. Ook vind je het leuk om waar nodig zelf klanten te helpen en samen met je adviseurs regelmatig klantgesprekken te doen. Je bent de belangrijkste sparringpartner van de commercieel directeur en werkt daarnaast nauw samen met je collega’s uit het management team (binnendienst, beheer&risk, marketing en Academy).

Functie-eisen

Relevante HBO/WO opleiding.

Relevante Opleidingen op gebied van zakelijke kredietverlening en management

Ruime ervaring in de zakelijke kredietverlening, bij voorkeur in de financiële sector.

Minimimaal 3-5 jaar management ervaring op het gebied van aansturing van commerciële medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisindicatie €6.500 bruto per maand

13e maand én premievrij pensioen

25 vakantiedagen per jaar

Ruimte om trainingen & opleidingen te volgen

Leaseauto, laptop en iPhone 13Functie:accountmanager zakelijke diensten
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:90000 – 90000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via claudia.kiontke-smits@yacht.nl of 06-22555840. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures hillegom
  2. Manager Bedrijfsadvies Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures