Vacature Meewerkend Voorman/Vrouw

Meewerkend Voorman/Vrouw in Hillegom

  • Over ons

Meewerkend Voorman/vrouw

Op zoek naar een leidinggevende functie, maar je werkt ook graag mee? Dan ben jij de ideale voorman/vrouw voor ons Technocenter. Het Technocenter is een specialistische afdeling van DE JONG Kampeer & Recreatie die is ingericht als een zelfstandige businessunit. In het Technocenter worden alle caravans en campers gereed gemaakt voor aflevering en verhuur inclusief de montage van alle mogelijke accessores. Hiernaast wordt al het onderhoud, schadeherstel en alle mogelijke reparaties en montage van alle gewenste accessores aan klantenvoertuigen uitgevoerd.

Wat verwachten wij van een Meewerkend Voorman/vrouw

Als Meewerkend Voorman/vrouw zorg je ervoor dat wanneer een voertuig de werkplaats ingaat voor onderhoud, reparatie of anders, de ingeplande monteur direct door kan gaan met de werkzaamheden. Hierbij moet je denken aan controle van de aanwezigheid van onderdelen en materialen, dat alles dat verricht moet worden correct op de werkorder vermeld staat en hoeveel arbeidstijd een monteur tot zijn beschikking heeft.

Als meewerkend voorman/vrouw bied je volledige ondersteuning en voer je voortgangscontroles uit. Je zorgt voor klantcontact en werkt nauw samen met de collega's van de receptie, aftersales en de planning. Hiernaast bied je technische ondersteuning waarbij je voornamelijk gebruik maakt van de vele kennis die in het gehele team aanwezig is.

Algemeen overzicht en aansturing

Uiteraard werken wij met deadlines en is het werk veelzijdig. Het is daarom zaak om alle facetten goed inzichtelijk te houden. Je weet wat de planning is en zorgt voor passende werkzaamheden per monteur. Je bent de spil tussen de werkvloer en frontoffice.

Mee sleutelen en bijspringen.

Afhankelijk van de agenda en het seizoen, assisteer je een monteur waar nodig, verricht je kort durende werkzaamheden en los je (kleine) storingen op.

Overige zaken die wij belangrijk vinden

Als meewerkend voorman/vrouw let je naast de lopende werkzaamheden ook op zaken als een ordelijk buitenterrein, houd je de milieuregels en de handhaving hiervan in acht. Je zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer, een maximale efficiëntie en je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de richtlijnen en het eisenpakket van onze verzekeraar binnen de werkplaats.

Werken bij DE JONG Kampeer & Recreatie

DE JONG Kampeer & Recreatie is al meer dan 50 jaar een toonaangevend full service bedrijf in de mobiele recreatie en outdoor gebied, DE JONG is gevestigd in Hillegom/De Zilk. Naast de verkoop van zowel nieuwe als occasion (bus)campers en caravans kan je bij ons ook terecht voor verhuur, onderhoud, schade herstel, op- en inbouw van alle mogelijke accessoires voor (bus)campers en caravans. Ook hebben wij een grote kampeer- en outdoor Winkel. Met maar liefst 21.000 m2 aan kampeer-, reis- en recreatieplezier onder één dak werken we met een team van bijna 50 medewerkers en bieden wij alles voor kamperen en outdoor. Onderverdeeld in drie afdelingen: Showroom, Winkel en Technocenter.

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
  • Leuk team van collega's met zeer veel ervaring en vakkennis in ons Technocenter.
  • Werken in een vakkundig, professioneel en één van de meest toonaangevende bedrijven in de camper-, caravan- en kampeerbranche.
  • Een uitdagende functie binnen een moderne werkomgeving.
  • Afwisselende werkzaamheden. De functie kan in overleg naar 'eigen smaak' worden ingericht.
  • Een marktconform salaris dat gerelateerd is aan kennis en ervaring. Wij werken binnen DE JONG met de CAO: Motorvoertuigen en tweewielerbedrijven (BOVAG).

Soort dienstverband: Fulltime

Solliciteren?

Heb je interesse in deze toffe functie? Solliciteer dan direct door je gegevens, cv en korte motivatiebrief te sturen naar .Functie:meewerkend voorman vrouw
Startdatum:26-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kampeercentrum De Jong via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Meewerkend Voorman/Vrouw Kampeercentrum De Jong 26-01-2024

Bekijk ook andere vacatures