Vacature Mila-trainer

Mila-trainer in Lisse

Mila-trainer voor de maandagavond

Mila trainer (maandagavond)

De groep wedstrijdatleten voor de midden- en lange afstanden vormt de Mila groep van De Spartaan. De atleten lopen wedstrijden op de atletiekbaan van 800m tot 10km, daarnaast loopt een deel ook wegwedstrijden en veldlopen. Voor de trainingsavond op donderdag wordt de training van deze groep verzorgd door Nico Altorf, voor de training op de maandagavond zijn we op zoek naar een nieuwe trainer.


Wij willen een trainer die in het bezit is van de kennis, vaardigheden en kwalificaties om deze groep Mila atleten te trainen, of die bereid is zich op dit vlak te laten opleiden of bijscholen. Je bent zelf sportief en hebt affiniteit met de baanatletiek. Je vindt het leuk met baanatleten om te gaan. Je voelt je op je gemak voor een groep en bent in staat om instructies en oefeningen op een prettige en zet duidelijke manier over te brengen. Je kunt de juiste atmosfeer neerzetten waarin plezier in de atletiek en prestaties hand in hand gaan.

Functieomschrijving - inzet

Het geven van een wekelijkse training aan Mila atleten vanaf de categorie U18 (jun. B), het aanleren en verbeteren van looptechniek, het werken aan de algehele conditie en het waarborgen van de veiligheid.

  • Je werkt aan de voorbereiding en uitvoering van de training op maandagavond, in samenwerking met de Mila trainer van de donderdagavond;
  • Je begeleidt atleten tijdens wedstrijden, waaronder begeleiding bij de competities;
  • Je houdt je regelmatig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en inzichten op het gebied van de atletiektraining, o.a. door de Spartaan georganiseerde bijscholingsmomenten;
  • Neemt deel aan het trainersoverleg dat twee keer per jaar wordt georganiseerd.

Beloning

Naast het terugzien van de inspanningen voor het geven van de training in de vorm van progressie van de atleten, is er voor trainers van de Spartaan een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Verder zijn er mogelijkheden tot opleiding en bijscholing vanuit De Spartaan.


Informatie
Ben jij, ken jij of weet jij iemand die geïnteresseerd is en/of heb je nog vragen, neem dan contact op met ( ) of Davey Kaak ( ).

Volg AV De Spartaan

AV De Spartaan,

Functie:mila trainer
Startdatum:05-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Atletiekvereniging "De Spartaan" via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Mila-trainer Atletiekvereniging “De Spartaan” 05-02-2024

Bekijk ook andere vacatures