Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Lisserbroek


Gedurende de wintermaanden is de inbreng van voedsel extra welkom.
Houdbaar voedsel, verzorgingsartikelen e.d. kunnen we altijd goed gebruiken. Hiervoor is in de hal van 'De Meerkoet' een kastje ingericht waarin uw donaties geplaatst kunnen worden. Uw hulp wordt zeer op prijs gesteld.
KERSTPAKKET DONEREN
U maakt een dorpsgenoot er blij mee
Momenteel zijn we dringend op zoek naar mensen die ons willen helpen.
Vrijwilliger uitdeel
Voor uitdeellocatie Lisserbroek zijn wij op zoek naar een betrokken vrijwilliger die een paar keer per maand op donderdagmiddag beschikbaar is om te assisteren bij het samenstellen en uitdelen van voedselpakketten.
Vrijwilliger transport
Uitdeellocatie Lisserbroek is op zoek naar iemand in het bezit van een bestelauto/busje die 1x per maand op donderdag een ritje Meerkoet (Lisserbroek) - Loods (Hoofddorp) - Meerkoet (Lisserbroek) wil maken met voedselpakketten.
Mocht u geïnteresseerd zijn of wilt u verdere informatie, neem dan contact op met de coördinator via onderstaand adres.
Wie in aanmerking wil komen voor voedselpakketten van de Voedselbank Haarlemmermeer
kan een aanvraag doen via de gemeente. https://haarlemmermeergemeente.nl/taak/voedselbank


Functie: vrijwilliger Startdatum: 20-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Samen Lisserbroek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:unknown
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Samen Lisserbroek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Onbekend – Onbekend Stichting Samen Lisserbroek 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures