Vacature Vrijwilliger Wandelgroep Lisse - Stichting

Vrijwilliger Wandelgroep Lisse - Stichting in Lisse

Vrijwilliger Wandelgroep Lisse

Hou je van wandelen en zoek je leuk vrijwilligerswerk?

Stichting Lumen zoekt een vrijwilliger die het leuk vindt om elke donderdag van 14.00 tot ca. 15.00 uur te wandelen met de Wandelclub van het Zelfregiecentrum Lisse. Lekker wandelen, fijne gesprekken voeren, een luisterend oor bieden en het leuk vinden om mee te denken deze groep uit te breiden? Loop dan mee als wandelvrijwilliger bij het Zelfregiecentrum Lisse.

Voor veel mensen is wandelen een gezonde, kalmerende activiteit. Een manier om nieuwe mensen te ontmoeten, of om juist jezelf te kunnen zijn. De mensen die meedoen met deze wandelgroep hebben vaak behoefte aan een gesprekje en contact.

Het zelfregiecentrum Lisse heeft daarnaast nog vele andere activiteiten waaronder het Steun- en Informatiepunt (STIP), Krachtcirkel, de Creatieve Herstelgroep, Ontmoeten voor Jong Volwassene en niet te vergeten… de Wandelclub.

Interesse en wil je wat meer informatie? Bel dan naar (tel. ) of mail naarFunctie:vrijwilliger wandelgroep lisse stichting
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lumen Holland Rijnland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Vrijwilliger Wandelgroep Lisse – Stichting Lumen Holland Rijnland 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures