Vacature Operator pers & plak

Operator pers & plak in Lisserbroek

Ben jij technisch onderlegd en werk jij graag met je handen? Jij gaat een nieuwe machine bedienen in dit bedrijf!

Over het werk

Jij zal een nieuwe machine gaan bedienen in dit bedrijf! Je vind het dus leuk om deze machine te leren kennen zodat je eventueel kleine storingen zelfstandig op kan lossen. In deze machine wordt platen aan elkaar vast gelijmd, de platen worden aan de voorkant in de machine gelegd en de machine lijmt deze aan elkaar. Na drie kwartier is de lijm droog en haal je de plaat weer uit de machine. Dit doe je eventueel met een heftruck als de plaat zwaarder is. Per dag worden er zo'n 50 tot 80 platen aan elkaar gelijmd. Na een dag zorg jij er voor dat de machine schoon is voor de volgende dag. De lijm die wordt gebruikt in de machine is praktisch vloeibaar, het schoonmaken is dus geen moeilijke taak. 

Wat wij bieden

  • Een ontzettend creatieve werkplek met een gezellige werksfeer
  • Een baan bij een groeiend en innovatief bedrijf
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Leuke collega's 

Wat wij vragen

  • Jij hebt technische affiniteit
  • Jij spreekt en schrijft de Nederlandse taal
  • Jij bent in het bezit van jouw heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te behalen via Luba

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een totaalontzorger wat betref houtbewerking. Zij bieden de gewenste kwaliteit en kunnen vrijwel iedere houtbewerking opdracht uitvoeren. Zelfs als de maatvoering afwijkt of niet-standaard detailleringen gevraagd worden, denkt dit bedrijf mee en realiseert het meest prachtige resultaat.Functie:Operator
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Hillegom via hillegom@luba.nl of 252522877. Of bezoek hun website https://www.luba.nl/vacature/industrie-productie/operator-in-lisserbroek.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Operator pers & plak Luba Uitzendbureau Hillegom 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures