Vacature Stage Facility & Community Management

Stage Facility & Community Management in Haarlem

StoriesStories

Stage Facility & Community Management

In de bruisende steden Amsterdam en Haarlem creëert Stories een unieke en inspirerende gemeenschap, exclusief voor therapeuten en coaches. Met onze revolutionaire aanpak zetten we nieuwe standaarden in de mentale gezondheidszorg door prachtig ontworpen werkruimtes aan te bieden. Deze zijn niet alleen functioneel maar stimuleren ook het welzijn van onze leden, zodat zij op hun beurt de best mogelijke zorg aan hun cliënten kunnen bieden. Ter versterking van ons team en onze members zoeken we enthousiaste Facility & Community Management Stagiaires.

Wij zijn op zoek naar jou.

Als Stagiair Facility & Community Management ben je de spil in het web van onze dynamische gemeenschap. Je focus ligt op het beheren en optimaliseren van de faciliteiten en het creëren van een hospitality omgeving voor onze members.

Wat ga je doen?

 • Het dagelijks openen van onze locatie en zorgen dat het er op en top uitziet voor de members die dag. Dit doe je samen met andere stagiaires.

 • Beheren en onderhouden van een aantal locaties, jij bent verantwoordelijk voor het facility en hospitality gedeelte. Dit alles doe je zodat members in een optimale werk- en hospitality omgeving werken.

 • Fungeren als aanspreekpunt voor onze members voor alle facility en hospitality gerelateerde vragen en feedback op locatie of via het CMS-systeem.

 • Het coördineren van verbeterprojecten binnen onze lokaties, van duurzaamheidsinitiatieven tot welzijnsverhogende aanpassingen.

 • Het initiëren en coördineren van community events, van workshops tot netwerkavonden, die de cohesie en professionele ontwikkeling van onze members bevorderen.

 • Het bijdragen aan de ontwikkeling van procedures die zorgen voor een soepele en efficiënte operatie van onze locaties.

 • Je werkt nauw samen met Myrthe, Member Experience Manager, Emilie, Mede-eigenaar Stories en twee andere stagiaires.

Wie ben jij?

 • Je volgt een relevante studie op het gebied van Facility Management, Hospitality Management, Leisure & Event Management, of een vergelijkbare opleiding.

 • Je bent op zoek naar een uitdagende stage voor 32-40 p/w, 5 maanden, startende vanaf september 2024.

 • Je hebt interesse in facility management gecombineerd met een passie voor hospitality en/of community building.

 • Je bent van nature gastvrij, beschikt over organisatorische vaardigheden en hebt oog voor detail.

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je spreekt vloeiend Nederlands en als je Engels kan, is dat mooi meegenomen.

 • Je hebt een proactieve instelling: je bent in staat om zelfstandig te werken en initiatief te nemen binnen een dynamische start-up werkomgeving.


Wat bieden wij?


Enthousiast?

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij een team dat zich inzet voor positieve verandering in de wereld van mentale gezondheidszorg? Stuur ons dan snel een appje of mail met je CV en/of Instagram/TikTok profiel naar ).

Say hi!

+31 85 0026 212Functie:stage facility management
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stories Official via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures hillegom
 2. Stage Facility & Community Management Stories Official 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures