Vacature Store Facility Manager Real Estate

Store Facility Manager Real Estate in Hoofddorp

Store Facility Manager Real Estate

  • Reference code: 146211
  • Hoofddorp , Antareslaan 77
  • Bereken afstand

Store Facility Manager Real Estate

Functie: Store Facility Manager Real Estate


Dienstverband: Fulltime (38 uur) | Standplaats: Hoofddorp
Als Store Facility Manager ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en de gerelateerde werkzaamheden van alle Nederlandse Action filialen. Je geeft leiding aan het Store Facility team van de afdeling Real Estate Nederland en rapporteert aan de Construction Manager. Tevens heb je een communicatielijn met de Group Store Facility Manager op het internationale hoofdkantoor.
Je bepaalt en implementeert de Nederlandse strategie met betrekking tot reparatie, onderhoud en energiemanagement en stemt deze af op de algemene strategie van de Group Store Facility Manager. Je definieert jaarlijkse budgetten en zorg ervoor dat deze worden gevolgd en gerealiseerd door het Store facility team.

Dit zijn jouw dagelijkse Actions

Je geeft leiding aan het Store Facility team, dat onze filialen ontzorgt door alle binnenkomende storingen intern (technische dienst) en extern (leveranciers) uit te zetten en op te volgen. Je ondersteunt jouw collega's waar nodig bij complexere onderhoudsvraagstukken en hun contact met pandeigenaren, leveranciers, overheden of interne afdelingen.
Je onderhoudt het leveranciersbestand d.m.v. contracten en aanbestedingen. Je beheert effectief de prestaties van de geselecteerde leveranciers via duidelijke en gedetailleerde SLA's en bespreekt deze tijdens periodieke overleggen.
Action gebruikt software tools voor storingsafhandeling, asset registratie en financieel beheer. Het is jouw taak om het team te faciliteren om deze systemen op de juiste manier te gebruiken en hierdoor de efficiëntie en informatiebeschikbaarheid naar een hoger niveau te brengen. Je zet je in om de procedures en hulpmiddelen van het team te verbeteren en je motiveert jouw teamleden om hieraan ook zelf bij te dragen.
Je werkt voornamelijk op ons kantoor in Hoofddorp.

Dit ben jij

Je vindt het leuk om te werken in een klein team in een vaak hectische omgeving, maar schakelt ook makkelijk naar strategisch niveau om vraagstukken over leveranciers en kostenmanagement te beantwoorden. Je ontwikkelt een lange termijnvisie en vertaalt deze naar operationeel niveau.
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende facilitaire rol in de detailhandel, supermarktbranche of vastgoedsector.
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in Vastgoed, Facilitair of Bouwkunde en hebt ervaring met relevante software tools. Tenslotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als in geschrift.

Dit is jouw team

Het Store Facility team is onderdeel van de afdeling Real Estate Nederland en organiseert en coördineert het onderhoud van alle filialen in Nederland. Je geeft leiding aan de vier Store Facility coordinatoren I - II en aan de Teamlead Technische dienst.

Wat wij bieden

• Marktconform salaris o.b.v. een 38-urige werkweek
• Een goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering
• Een laptop en telefoon
• 15% personeelskorting op je aankopen bij Action
• Opleidingsmogelijkheden
• 24 vakantiedagen op basis van 38 uur per week

Action opent elke week winkels in binnen en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling, waardoor er volop doorgroei mogelijkheden zijn binnen onze organisatie.

Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Ken je Action alleen van de winkels, dan gaat er een wereld voor je open als je bij ons komt werken. Zo zijn we achter de schermen hard aan het werk om positieve impact op de maatschappij en het milieu te maken. Wist je bijvoorbeeld dat we wereldwijd meer dan 2.000 kinderen sponsoren die opgroeien in een SOS Kinderdorp? Dat ons team de diversiteit van onze klanten weerspiegelt, met onder andere 124 nationaliteiten? Dat we nu al 70% van onze houtproducten en 86% van ons katoen duurzaam inkopen? En dat in meer dan de helft van onze winkels alleen maar energiezuinige ledverlichting brandt? Ja, ook dat is Action.

Functie:store facility manager real
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Action via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Store Facility Manager Real Estate Action 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures