Vacature Teammanager

Teammanager in Hillegom

Teammanager 28 - 32 uur - Sonnevanck - Hillegom

HBO/WO

-

Hillegom

Solliciteren Printen

Teammanager Hillegom

28-32uur

Kom werken als teammanager bij specialistisch geriatrisch behandelcentrum Sonnevanck!

Sonnevanck is een toonaangevend specialistisch geriatrisch behandelcentrum dat zich richt op de zorg en behandeling van ouderen met complexe zorgbehoeften. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren teammanager om ons team te versterken en deze locatie verder mee op te bouwen. In april 2024 opent de nieuwbouw van Sonnevanck haar deuren en wordt daarmee driemaal zo groot als de huidige locatie.

Als teammanager bij Sonnevanck ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en motiveren van een multidisciplinair team van zorgprofessionals (circa 90 fte). Je weet verbinding te creëren met de zorgteams en bent in staat betrokkenheid en empathie te tonen. Je stimuleert de professionele ontwikkeling van medewerkers en creëert randvoorwaarden waardoor medewerkers goed hun werk kunnen doen. Je zorgt voor een optimale samenwerking binnen het team, maar ook met andere disciplines. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de zorg en het behalen van de gestelde doelen op productie, formatie en budget Tevens draag je bij aan de beleidsontwikkeling van Sonnevanck.
Als teammanager bij Sonnevanck werkt je tevens nauw samen met de locatiemanager en behandelaren.

Jouw profiel

 • Daarnaast kun je uitstekend plannen, organiseren en improviseren en ben je stressbestendig;
 • Je bent een goede sparringpartner voor medewerkers, je sluit goed bij hen aan en je weet precies wanneer je wat los kunt laten en wanneer je moet sturen, met de nodige humor;
 • Je bent klantgericht, pragmatisch , zelfbewust, integer en open in je communicatie;
 • Je werkt vanuit verbinding en betrokkenheid, bent empathisch en je weet medewerkers te inspireren en motiveren, binnen een lerende omgeving, vanuit vertrouwen;
 • Je stimuleert/enthousiasmeert het interdisciplinair werken;
 • Je beschikt over een zorggericht HBO-diploma aangevuld met een managementopleiding op HBO-niveau;
 • Je ervaring hebt met ouderenzorg;
 • Je bent 28-32 uur per week beschikbaar.

Over de locatie

In december 2021 is de bouw gestart van Sonnevanck, een specialistisch geriatrisch behandelcentrum van Zorgbalans in Hillegom. Het biedt specialistische behandeling in een veilige omgeving aan mensen in crisis met cognitieve stoornissen en probleemgedrag, met als doel hen dusdanig te stabiliseren dat ze hun bestaan op een andere passende woonplek voort kunnen zetten. Het behandelcentrum heeft een regionale functie voor de inwoners van Zuid-Kennemerland, Zuid-Holland Noord en Amstel- en Meerlanden die tijdelijke of permanente zorg nodig hebben. Het onderscheid zich van de andere locaties van Zorgbalans en van andere zorglocaties in de regio door de intensieve behandeling en het tijdelijke verblijf van de cliënten.
Sonnevanck is een beoogd expertisecentrum, het centrum wordt opgezet in nauwe samenwerking met het landelijke netwerk Dementie en Zeer Ernstig Probleemgedrag(DZEP). Als deelnemers aan het landelijk netwerk DZEP wordt expertise gedeeld, participeren we bij (wetenschappelijk) onderzoek en werken we volgens het landelijk ontwikkelde zorgprogramma.

In 2024 opent de nieuwbouw van Sonnevanck haar deuren. Momenteel verblijven we nog in de tijdelijke locatie, welke gelegen is naast de nieuwbouw.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons als Teammanager maximaal € 5.456,77 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 60, CAO VVT).

Tevens ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslagen bij avond, weekend en nachtdiensten, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Kom je bij Zorgbalans werken dan kies je voor een organisatie die volop in beweging is. Ons gewaagde doel is om toonaangevend te zijn als het gaat om oplossingen voor de exploderende zorgvraag. Om dit te bereiken investeren we in technologie, maar ook in het talent van onze medewerkers. Hoe? Door naar hen te luisteren en ze te bieden wat ze nodig hebben om hun vak optimaal te kunnen uitoefenen.

Daarnaast biedt Zorgbalans een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • De intentie tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • Volop mogelijkheden om te leren, je te ontwikkelen en een studiekostenregeling.
 • Draag je succesvol een nieuwe collega in de directe zorg aan dan ontvang je een aanbrengpremie van €500,- bruto.
 • Diverse regelingen zoals het fietsplan, een vitaliteits- of loopbaancoach.
 • UIT & THUIS; een voordeelpas waarmee je hoge kortingen krijgt op het gebied van cultuur, ontspanning en vrije tijd.
 • Zorgbalans hecht grote waarde aan het welzijn van de eigen medewerkers. We bieden bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van vitaliteit (o.a. gratis sportlessen) en financiën (budgetcoach).

Interesse in deze baan als teammanager bij Zorgbalans?

Voor meer informatie over de vacature kunt u terecht bij Marloes Eelman, locatiemanager Sonnevanck, telefoonnummer .Functie:teammanager
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5456 – 5456
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgbalans via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Teammanager Zorgbalans 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures