Vacature Vakmanschap

Vakmanschap in Lisse

Sinds 1902 specialisten in natuursteen Bel ons E-mail

Duurzame bouwproducten

Natuursteen is een duurzaam bouwproduct dat zowel voor binnen als buiten uitermate geschikt is voor vele toepassingen. De natuur biedt ons een haast oneindige verscheidenheid aan prachtige materialen en kleuren die zowel in een klassiek als in een moderne stijl uitstekend tot zijn recht komen. Door het fraai toepassen van natuursteen geeft u het exterieur of interieur van uw huis, winkel of bedrijfspand een degelijke en exclusieve uitstraling. Het is dan ook niet voor niets dat natuursteen al sinds mensenheugenis wordt toegepast in de bouw.

Eigen productie

In onze eigen fabriek kunnen onze enthousiaste vakmensen alle mogelijke bewerkingen aan het natuursteen uitvoeren. Zo beschikken wij over diverse computergestuurde zaagmachines, freesmachines, polijstmachines en vele andere CNC steenbewerkingsmachines. Daarnaast beheersen wij de oude ambacht als geen ander en kunnen alle gevraagde handbewerkingen op natuursteen voor u verzorgen. Door onze eigen productiecapaciteit zijn wij zeer flexibel en kunnen indien gewenst op korte termijn alle denkbare bouwproducten leveren.

Kennis, connecties en concurrerend

Onze jarenlange ervaring met de import, productie, montage en renovatie van natuursteen heeft geresulteerd in een internationaal netwerk aan contacten en een schat aan ervaring. Door rechtstreekse import uit Europa, Azië en Zuid Amerika kunnen wij tegen een zeer aantrekkelijke prijs- kwaliteitverhouding alle mogelijke maatwerk en serieproducties leveren. Zowel de kwaliteit van de steen als de kwaliteit van de bewerking is hierbij van groot belang.

Vakmanschap

Boot Natuursteen is voor ondernemers in de bouwsector al decennia een vertrouwde partner voor alle natuursteen gerelateerde oplossingen. Wij hebben in de ruim 100 jarige bestaansgeschiedenis van ons bedrijf ruimschoots bewezen te beschikken over de juiste vakmanschap en ervaring in natuursteen. Neem voor een deskundig advies vrijblijvend contact met ons op.Volg ons op

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07:45 - 17:30
Donderdagavond:
19:00 - 21:00
Zaterdag:
10:00 - 13:00

Hulp nodig?

Direct contact

Boot Natuursteen B.V.
Meer en Duin 21
2163 HB Lisse

T
EFunctie:vakmanschap
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boot Natuursteen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Vakmanschap Boot Natuursteen 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures