Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Nieuw-Vennep

Solliciteer

Branche

Civiele techniek

Locatie

Venneperweg 905, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, 2152 MD, Nederland

PDF Export

Exporteer als PDF

Administratief Medewerker

Wat ga je doen?

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf met ruim 100 medewerk(st)ers. Wij bieden diensten aan op het gebied van vaste- en beweegbare bruggen, grond-, weg- en waterbouw, openbare speelvoorzieningen en belijning.

De functie van administratief medewerker is een functie voor 3 dagen in de week. Taken zoals het beantwoorden van de telefoon, het ontvangen van bezoekers, het zorgdragen voor correct opvolgen van de aan- en afmeldprocedure van bezoekers, het zorgdragen voor de ontvangstbalie en goederenontvangst, het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden (zoals invoeren/ verwerken van dagstaten, inkoopfacturen, pakbonnen, bankafschriften, debiteurenbeheer, archivering), kopieer- en inbindwerk, postverzending en licht huishoudelijke werkzaamheden indien noodzakelijk.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die het leuk vindt om bezig te zijn met administratieve werkzaamheden, het ontvangen van gasten en het beantwoorden van de telefoon. Dit betreft een functie voor 24 uur in de week.

Wat verwachten wij van jou?

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Relevante werkervaring.
 • Accuraat en zelfstandig kunnen werken.
 • Goede communicatieve vaardigheden en de beschikking hebben over een goede telefoonstem.

Wij bieden:

 • Een goed salaris met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder - naar rato van het dienstverband - 26 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en pensioen).
 • Een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf.
 • Werken in een hecht gedreven en ambitieus team.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
 • Doorgroei- en individuele opleidingsmogelijkheden.
 • Gezellige en sportieve activiteiten, waaronder 2 x per week een bootcamp, een actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddag borrel in ons eigen bruin-café ter afsluiting van de drukke (maar ook zeker leuke) werkweek!

Meer weten over deze functie? Mail naar Richard van Steijn / .Functie:administratief medewerker
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gebr. Griekspoor via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Hillegom
 2. Administratief Medewerker Gebr. Griekspoor 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures