Vacature Medewerker servicedesk

Medewerker servicedesk in Noordwijkerhout

Graag aan de slag als medewerker servicedesk in één van de meest bekende groothandels in luxe design meubelen, decor, sfeer en interieur? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • 32-40 uur
  • direct een contract bij opdrachtgever
wie ben jij

Naast dienstverlenend ben je ook commercieel vaardig en beheers je de Engelse, Duitse en Nederlandse taal. Minimaal vragen wij daarom zo'n?2 jaar internationale (B2B)?werkervaring binnen een commerciële administratieve functie. Daarnaast werk je precies, handel je snel en ben je een doordenker. Je kunt goed met diverse computersystemen werken en hebt een mbo+ werk- en denkniveau.

wat ga je doen

In deze functie weet je de balans te houden tussen klanttevredenheid en zakelijk belang. Dit doe je nog bij voorkeur in verschillende talen zoals Engels en Duits.

Wanneer producten soms niet aan de verwachtingen van de klant voldoet, kunnen er claims ingediend worden. Deze klachten worden door het team van service medewerkers, dat bestaat uit 4 collega’s, afgehandeld (inbound en outbound). Je zorgt ervoor dat de klacht wordt geregistreerd, beoordeeld en goed wordt opgelost. Daarnaast geeft je per telefoon en e-mail informatie over de producten. Hierbij heb je veel contact met de afdelingen inkoop, product development, sales, quality control en logistiek.

waar ga je werken

Je gaat werken bij één van de meest bekende groothandels in luxe design meubelen, decor, sfeer en interieur. Ze staan ervoor om de beste en meest inspirerende sfeermaker te blijven in de wereld. Met een groot magazijn, showroom en wereldwijd duizenden ingerichte hotels, restaurants en winkels en 160 medewerkers proberen ze dit te realiseren.

De sfeer van het bedrijf kun je omschrijven als informeel en transparant. Het is een platte, laagdrempelige organisatie met korte lijnen. Hierdoor is er veel ruimte om je ideeën en aanpak te bespreken.

Gedreven, ownership en no-nonsense mentaliteit, daar streven ze naar!

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Medewerker servicedesk
Startdatum:01-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via duin.en.bollenstreek@nl.randstad.com of 071 4061025. Of bezoek hun website http://www.randstad.nl.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Medewerker servicedesk Randstad 01-01-2024

Bekijk ook andere vacatures