Vacature Real Estate Portfolio & Support Manager NL

Real Estate Portfolio & Support Manager NL in Hoofddorp

  • Redactie Hillegom
  • 18-12-2023

Real Estate Portfolio & Support Manager in Hoofddorp

Real Estate Portfolio & Support Manager

  • Reference code: 145805
  • Hoofddorp , Antareslaan 77
  • Bereken afstand

Real Estate Portfolio & Support Manager

Real Estate Portfolio & Support Manager NL

Dienstverband: Fulltime (38 uur) | Standplaats: Hoofddorp

Als Real Estate Portfolio & Support Manager ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een efficiënte structuur om de portfoliomanagement- en ondersteuningsactiviteiten uit te voeren, in overeenstemming met de bedrijfsnormen. Je geeft leiding aan het supportteam van de afdeling Real Estate Nederland en rapporteert aan de Acquisitie & Constructie Manager. Tevens heb je een communicatielijn met de Group Portfolio & Support Manager op het internationale hoofdkantoor.

Dit zijn jouw dagelijkse Actions

Je geeft leiding aan de afdeling Real Estate Support door het verzorgen van een efficiënte en accurate administratie en het ondersteunen van RE management en de acquisitiemanagers. Je vergroot je vastgoed kennis door je te verdiepen in de vastgoedgegevens en je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de vastgoedportefeuilleprestaties van Action in Nederland. Belangrijke doelen zijn het beoordelen van de winkelprestaties en andere voorwaarden om de strategische managementdoelstellingen te bereiken en het optimaliseren van de totale huisvestingskosten (huur/servicekosten) en juridische bescherming.


Dit ben jij

Je vindt het leuk om te werken in een klein team in een vaak hectische omgeving maar schakelt ook makkelijk naar strategisch niveau om vraagstukken over huisvesting en kostenmanagement te beantwoorden. Je ontwikkelt een langetermijnvisie en vertaalt deze naar operationeel niveau.
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie in de detailhandel, supermarktbranche of vastgoedsector.
Je hebt een afgeronde HBO of Universitaire opleiding op gebied van Vastgoed of Bedrijfskunde. Je hebt ervaring in (winkel)vastgoed, bij voorkeur binnen leaseadministratie of portfoliomanagement.
Tenslotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als in geschrift.

Wat wij bieden

Verrassend veel! De teller staat nu al op 2.500 winkels in 11 landen en miljoenen smiles van onze klanten. En we hebben grote groeiambities. Voor Action en voor jou. Want onze groei betekent dat jij steeds nieuwe stappen kunt zetten. Een andere functie, een interessant innovatieproject, nieuwe vaardigheden: je kunt je als professional onbegrensd ontwikkelen. En dat alles in een cultuur waar onze gedeelde waarden echt geleefd waarden: Klantgericht, teamwork, eenvoud, discipline, kostenbewust en respect.
Je kunt bij ons rekenen op:
• Marktconform salaris o.b.v. een 38-urige werkweek
• Een goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering
• Een laptop en telefoon
• 15% personeelskorting op je aankopen bij Action
• Opleidingsmogelijkheden
• 24 vakantiedagen op basis van 38 uur per week

Action opent elke week winkels in binnen en buitenland. De snelle groei maakt Action een succesvolle organisatie met een razendsnelle ontwikkeling, waardoor er volop doorgroei mogelijkheden zijn binnen onze organisatie.

Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Ken je Action alleen van de winkels, dan gaat er een wereld voor je open als je bij ons komt werken. Zo zijn we achter de schermen hard aan het werk om positieve impact op de maatschappij en het milieu te maken. Wist je bijvoorbeeld dat we wereldwijd meer dan 2.000 kinderen sponsoren die opgroeien in een SOS Kinderdorp? Dat ons team de diversiteit van onze klanten weerspiegelt, met onder andere 124 nationaliteiten? Dat we nu al 70% van onze houtproducten en 86% van ons katoen duurzaam inkopen? En dat in meer dan de helft van onze winkels alleen maar energiezuinige ledverlichting brandt? Ja, ook dat is Action. Benieuwd welke initiatieven we nog meer faciliteren? Versterk ons team en ontdek het zelf.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Frank Broekstra (Acquisition & Construction Manager Benelux). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan contact opgenomen worden met (). Beiden zijn te bereiken via . )
Functie:support manager nl
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Action via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Real Estate Portfolio & Support Manager NL Action 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures