Vacature Trainer

Trainer in Nieuw-Vennep

  • 1

Want:

Sommige jeugdtrainers bij andere clubs kabbelen een beetje voort…ze krijgen een jeugdteam en gaan enthousiast, week in, week uit (maar zonder plan) aan de slag. De focus ligt alleen op de wekelijkse resultaten van het team (lees: de uitslagen van het team) maar er zit weinig structuur in de leerdoelen, de ontwikkelpunten die het team, de spelers, de linies dienen te bereiken op hun leeftijd.
Word je als jeugdtrainer überhaupt gestimuleerd en/of geholpen zelf een betere trainer te worden, zodat jij je eigen ambities gaat bereiken?

Maar: Krijg jij 'jeuk' van bovenstaande? Dan ben je bij sv aan het goede adres!

Want:

  • krijg jij energie van het ontwikkelen van jeugdspelers richting Hoofdklasse/Divisie niveau?
  • wil jij het verschil maken door jeugdspelers gestructureerd te laten groeien m.b.t. techniek, tactiek, inzet, normen/waarden en ……plezier?
  • verwacht jij goede begeleiding, beschikbaarheid van de juiste materialen, een uitstekende vergoeding en maximale mogelijkheden om als trainer te kunnen groeien (en KNVB-opleidingen te kunnen doen)?

Check dan onze Voetbal Visie en stuur je CV en motivatie naar het Technisch Hart ( ) of reageer via onderstaand formulier.Functie:trainer
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sportvereniging Dios via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hillegomkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hillegomkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hillegom
  2. Trainer Sportvereniging Dios 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures